onsdag 10 juli 2013 kl. 10:55

Sebastian Köhler

Nya texter om det praktiska och hyrning av latexvapen

Nya texter om det praktiska

En del nya texter om det praktiska har kommit upp på hemsidan. För det första finns det nu en beskrivning av lajvplatsen och en körbeskrivning dit. För det andra finns anvisningarna om ankomst till lajvplatsen och avfärd därifrån.

För det tredje har sidan om övrig utrustning uppdaterats en hel del. Den innehåller nu listor på allt du ska ha med dig utöver din rollkaraktärs kläder, vapen, rustning, rekvisita och dylikt. På sidan finns det också listat saker som inte är obligatoriska, men som är bra att ha med sig. Denna sida kan du använda som en checklista på saker du ska ha med dig. Observera att vi kräver att alla har med sig en visselpipa i sin OFF-påse. Det här är en säkerhetsåtgärd eftersom spelområdet är så stort.

I detta nu fattas en text om det praktiska: matlagning. Denna text kommer upp inom kort. Ifall du finner brister i texterna om det praktiska så ber vi dig meddela det till spelledarna, så att vi kan uppdatera hemsidan. Vi har försökt tänka på allt, men vi kan förstås ha glömt något.

Hyrning av latexvapen

För deltagare som fortfarande funderar på sin beväpning för lajvet finns det nu också ett lite mer ekonomiskt alternativ. Via spelledare Zacharias Holmberg och Chimeric Studios kan man nu hyra en del grundläggande vapen för en mindre summa. Så ifall du känner att du inte har råd att köpa ny utrustning till lajvet kan det vara värt att överväga möjligheten. Tillgången på vapen är dock begränsad, så det lönar sig att höra sig för snabbt.

Följande vapen finns för uthyrning:

För mer information, kontakta spelledare Zacharias på e-posten zacharias.b.holmberg (ät) gmail.com. Bilder, specifikationer och priser på latexvapnen fås av honom.