lördag 18 augusti 2012 kl. 12:00

Sebastian Köhler

Välkommen till hemsidan för lajvet Mörka stigars ände

Hemsidan för lajvet Mörka stigars ände har äntligen lanserats och vi välkomnar dig att undersöka det material som vi har producerat. Anmälningen till lajvet börjar dock först söndagen den 25 november, så mycket kommer ännu att hända här på hemsidan fram tills dess. Kom regelbundet och kolla, och glöm inte att följa spelledarbloggen och Marnamas dagbok.

Vi kommer att ordna många förberedande workshoppar under det kommande året som leder fram till lajvet. Den första workshoppen är redan i september. Då tillverkar vi medeltida tält som ska användas på lajvet. Du kan läsa mera om workshopparna här.

Eftersom vi vet att det kan vara tungt att läsa alla bakgrundstexter om spelvärlden på fantasylajv, har vi gjort livet lättare för dig genom att banda in de flesta texterna. Gå t.ex. till texten om gudinnan GAEA, starta musikspelaren som är till höger om rubriken, och njut av Stina Engströms melodiska röst. Ulf Johansson och Ronnie Karlsson har också läst in texter åt oss.

Du har väl också lyssnat på den vackra huvudslingan som Niclas Buss komponerat till lajvet? Om inte, starta musikspelaren som finns till vänster i navigeringsbalken. Du kan ladda ner låten och en massa annat material i mediabanken.