Försäljning

Nu har du möjligheten att stöda lajvprojektet Mörka stigars ände genom att köpa lajvets officiella T-skjorta och karta! Vinsten från försäljningen går direkt till lajvprojektet. Nedan hittar du information om produkterna och hur du kan beställa dem.

Produkter

t-shirt

T-skjorta

Styckepris: 18 euro*
Modeller: herr (regular) och dam (slim)
Storlekar: S, M, L, XL

Beskrivning: Svart t-skjorta med Mörka stigars ände logon i vitt på framsidan. Inget tryck på baksidan. T-skjortan är av märket Clique och är 100% bomull.

»» BESTÄLL

* Priset inkluderar inte frakt. Se frakt & betalning.

karta

Karta över AEA

Styckepris: 15 euro*
Storlek: 44 x 42 cm

Beskrivning: Färgkarta på glansigt 170g papper.

»» BESTÄLL

* Priset inkluderar inte frakt. Vi trycker inte upp kartor före minst 10 kartor blivit beställda. Se frakt & betalning.

Frakt & betalning

Frakt

Om möjligt rekommenderar vi att du hämtar det du beställt i samband med en workshop eller något av Elorias övriga evenemang där spelledarna för lajvet är på plats. Annars postar vi naturligtvis det du beställt – det här är en fråga vi helt enkelt kommer överens om. Eventuella fraktkostnader betalas av köparen.

Betalning

För att vi ska trycka upp kartorna måste vi få in minst 10 beställningar. Detta gäller inte t-skjortorna, som vi trycker upp även om vi fått in färre beställningar. Uppgifterna om vilket bankkonto och referensnummer du ska använda för att betala får du per e-post. Du kan inte motta din beställning innan betalningen syns på vårt konto.

Frågor?

Kontakta någon av spelledarna.